Speelpleinwerking Karrot

Wat is speelplein Karrot?

Speelplein Karrot is de speelpleinwerking van de stad. Op Speelplein Karrot kunnen alle kinderen van 6 tot 14 jaar terecht om een keitoffe vakantie te beleven.

Op het speelplein doen de kinderen allerlei activiteiten zoals spelletjes, koken, knutselen, fietsen... Al deze activiteiten worden door enthousiaste animatoren voorbereid en begeleid! Deze groep animatoren wordt aangestuurd door de hoofdanimatoren. 

Het speelplein heeft als doel de kinderen een toffe vakantie te bezorgenKinderen moeten zich goed voelen op het speelplein. We willen de kinderen laten genieten van een vakantie vol spelplezier en samenhorigheid.

Voor wie?

Voor alle kinderen van 6 tot 14 jaar die plezier willen beleven tijdens de vakantie.

Speelplein Karrot is áltijd inclusief voor kinderen uit kansengroepen en kinderen die extra zorg vragen omwille van ADHD, ASS...  Na een intake gesprek zorgen we voor een extra inclusieanimator die kinderen met fysieke of mentale beperkingen ook een leuke tijd laten beleven. 

Waar en Wanneer?

De speelpleinwerking vindt plaats in jeugdcentrum De Kuip, Parklaan 1, Ninove:

  • Paasvakantie - 3 april tot 14 april 
  • Zomervakantie - 3 juli tot 18 augustus

Speelplein Karrot is open van 8 uur tot 17 uur. De kinderen moeten ’s morgens ten laatste om 9 uur aanwezig zijn. Vanaf 16 uur kan je je kind(eren) opnieuw komen ophalen.

Prijs?

Het speelplein kost 30 euro per week. Met de UiTPAS met kansentarief is de prijs 7,50 euro per week.

Inbegrepen: verzekering, drankje, vieruurtje, enthousiaste monitoren en het gebruik van spelmateriaal. De kinderen brengen zelf een lunchpakket mee.

Inschrijven?

Voor de speelpleinwerking moet je je online registreren en inschrijven via TicketGang. Meer informatie over hoe je een account aanmaakt vind je terug in de handleiding. Alle info over deelname aan de speelpleinwerking vind je in het retributiereglement.

Meer info?

Heb je vragen? Contacteer dan de jeugddienst via jeugd@ninove.be of 054 50 56 56

Volg de Facebookpagina van de jeugddienst of van speelplein Karrot .

Speelplein Karrot


Contact informatie