Wegenwerken

Asfalteringswerken in de Fonteinstraat te Okegem

Bij gunstige weersomstandigheden zal aannemer Norré-Behaegel uit Westende in de week van 27 november 2017 tot 01 december 2017 asfalteringswerken uitvoeren aan de rijwegverharding van de Fonteinstraat, meer bepaald het weggedeelte tussen de Frans van der Perrekaai tot voor de Bruggeweg.

De werken omvatten het afschaven van de huidige toplaag van de asfaltverharding van de rijweg op 4 cm dikte en het aanleggen van een nieuwe asfalttoplaag dikte min 4cm. Het afschaven en asfalteren nemen elk maximaal één dag in beslag. Bij het afschaven van de verharding blijft plaatselijk verkeer mogelijk en zijn de woningen nog steeds bereikbaar voor wagens. De dag dat de nieuwe asfaltverharding aangelegd wordt is alle verkeer onmogelijk.  

 

Tijdens de duur der werken is een wegomleiding voorzien via Kouterbaan en Eversemweg.

 

Asfalteringswerken Kruisveldstraat te Denderwindeke

Bij gunstige weersomstandigheden voert aannemer Norré-Behaegel uit Westende in de week van 27 november 2017 tot 1 december 2017 asfalteringswerken uit aan de rijwegverharding van de Kruisveldstraat, vanaf de Edingsesteenweg tot Hernof.

De werken omvatten het afschaven van de huidige toplaag van de asfaltverharding van de rijweg op 4 cm dikte en het aanleggen van een nieuwe asfalttoplaag van min 4 cm dikte.

Het afschaven en asfalteren nemen elk maximaal één dag in beslag. Bij het afschaven van de verharding blijft plaatselijk verkeer mogelijk en zijn de woningen nog steeds bereikbaar voor wagens.

Voor het smallere weggedeelte vanaf woning nr. 85 tot Hernof, wordt over een lengte van 85m, de asfaltverharding opgebroken en worden een onder- en toplaag asfalt (dikte 8 à 10 cm) aangelegd omwille van de slechtere staat van de verharding.

De dag dat de nieuwe asfaltverharding aangelegd wordt is alle verkeer onmogelijk.

Tijdens de asfalteringswerken is een wegomleiding voorzien via Neuringen en Heirebaan.

 

 


Contactinformatie