Ninoofse jeugdbewegingen

In Ninove zijn er heel wat jeugdverenigingen! Zin om mee je uit te leven en fantastische vriendschappen op te bouwen? Sluit je dan zeker aan bij één van de Ninoofse jeugdbewegingen. Plezier en verbondenheid gegarandeerd.

Chiro Appelterre

Al meer dan 50 jaar lang kunnen jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar terecht bij Chiro Appelterre om een zalige zondagnamiddag te beleven. Chiro is op een spelende manier leren leven!

Woon je in Appelterre of omstreken en heb je zin om meer te weten te komen, surf dan naar www.chiroappelterre.be voor info of volg hun Facebookpagina.

Nog vragen of wil jij je inschrijven? Mail gerust naar chiroappelterreeichem@gmail.com of breng een bezoekje! 

Place to be: Dorp z/n, Appelterre-Eichem 

Chiro Flos (Meerbeke)

Wil je een dagje ravotten in de natuur? Op tocht gaan samen met je vriendinnen of je verkleden en een knotsgek spel spelen?
Alle meisjes tussen 6 en 18 jaar zijn welkom bij Chiro Flos!

Meer info over deze chirogroep in hartje Meerbeke vind je op www.chiroflosmeerbeke.be. Volg hun avonturen ook op hun Facebookpagina

Nog vragen of wil jij je inschrijven? Mail gerust naar chiroflos@hotmail.com of breng een bezoekje! 

Place to be: Gemeentehuisstraat 40, Meerbeke

 Chiro Sjaloom (Meerbeke)

Jongens tussen 6 en 18 jaar kunnen terecht bij Chiro Sjaloom voor onvergetelijke zondagnamiddagen. 

Wil jij Chiro Sjaloom beter leren kennen? Surf dan zeker naar www.chiro-sjaloom.be of check hun Facebookpagina.

Place to be: Gemeentehuisstraat 40, Meerbeke

Chiro Winnik (Denderwindeke) 

Alle meisjes en jongens vanaf zes jaar zijn welkom in Chiro Windekind (voor de meisjes) en Chiro Leeuwerik (voor de jongens). Dropping, ravotten, knutselen, ruiltocht, swingpaleis, sluipspel en nog veel meer leuke dingen staan op het programma!

Wil jij meer weten over deze Chiro? Surf dan snel naar www.chirowinnik.be!

Place to be: Bokkendries 9, Denderwindeke

JNM Ninove en Geraardsbergen 

JNM staat voor Jeugdbond voor Natuur en Milieu, een jeugdbeweging voor álle jongeren die geïnteresseerd zijn in natuur en milieu.

Meer weten over deze beestig leuke jeugdbeweging? Surf dan naar www.jnm.be/afdeling/ninove-geraardsbergen of volg hun Facebookpagina.

Place to be: Nieuwenhovestraat 31, Nieuwenhove

KSA Sint-Baafs (Ninove)

Wekelijks genieten de jongens van KSA Sint-Baafs, samen met leeftijdsgenoten, van creatieve spelen met een goed uitgewerkt concept en tot een verbeelding sprekende inkleding!

Meer info over deze KSA-groep vind je op www.ksaninove.be. Of volg het KSA-leven op hun Facebookpagina!

Place to be: Weggevoerdenstraat 55, Ninove

KSA Sint-Goedele (Ninove)

Als je een vrolijke bende meisjes in blauwe hemden spot, is de kans groot dat je KSA Sint-Goedele al bent tegengekomen! KSA Sint-Goedele is een jeugdbeweging waar alle meisjes van het 3e kleuterklasje tot het 5e middelbaar welkom zijn. Hier in deze KSA beleven meisjes niet enkel de tijd van ons leven, maar maken ze ook vriendinnen voor het leven! 

Surf naar www.ksasintgoedele.be voor meer info of check hun Facebookpagina.

Place to be: Lindendreef 21, Ninove

Scouts en Gidsen Mandus (Aspelare) 

Bij de scouts leren kinderen en jongeren hun plan trekken, zichzelf kennen en anderen aanvaarden. Scouts en gidsen worden uitgedaagd om nieuwe dingen uit te proberen en problemen vindingrijk aan te pakken.

Deze groep staat bekend als 'de mandus', maar de volledige naam is Scouts en Gidsen MANDUS Aspelare. Je merkt het al, het is een gemengde groep. Jongens en meisjes zitten dus samen in dezelfde tak. Mandus heeft prachtige lokalen met een fijne speelweide waar jongeren zich kunnen amuseren, een spel spelen, lol trappen of simpelweg de natuur in trekken, op een spannende speurtocht bijvoorbeeld. 

Wil je Mandus beter leren kennen? Surf dan naar www.mandus.be of check hun Facebookpagina.

Place to be: Nederhasseltstraat 338, Aspelare

Scouts Ninove

Scouting is buitenspelen en samenleven. Het laat kinderen en jongeren de kans om individueel en in groep te ontdekken hoe ze zich kunnen inzetten voor elkaar en voor de samenleving.

Wil je meer weten over de Ninoofse jongensscouts? Surf dan naar www.scoutsninove.be of check hun Facebookpagina.

Place to be: Huifkarweg 1, Ninove

Gidsen Ninove

Ben je een meisje tussen 6 en 18 jaar en heb je zin om leuke zondagnamiddagen te beleven? Dan is de meisjesscouts van Ninove echt iets voor jou. We kunnen Gidsen Ninove in 3 woorden omschrijven: spel, plezier en vriendschap! Van moddertocht tot originele spelletjes, elke week een nieuwe ervaring/uitdaging/belevenis. 

Wil je meer weten over de Ninoofse meisjesscouts? Surf dan naar www.gidsenninove.be of check hun Facebookpagina.

Place to be: Kaatsweg 1, Ninove

Jeugdharmonie Taccato

Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom bij jeugdharmonie Taccato. Er wordt wekelijks een uurtje gerepeteerd op vrijdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur en de harmonie geeft een aantal concerten per jaar.

Jaarlijks gaat de harmonie ook op weekend om samen te musiceren en allerlei buitenactiviteiten te doen.

Klik hier voor meer info! 

Place to be: Kantonstraat 30, Neigem


Contact informatie