Wegbeschrijving sporthal

Komende vanuit Aalst, afrit E40

Volg de Expresweg (N 28) richting Ninove. In Ninove sla je aan het kruispunt aan Elektrowinkel Vanden Borre rechtsaf (N 8) richting Brakel. Aan de volgende lichten neem je rechts de Brusselstraat richting centrum. Daarna neem je de tweede straat linksaf richting Parklaan. Als je tot op het einde van deze straat rijdt, kom je op de parking van de sporthal terecht.

Komende vanuit Brussel

Volg de Brusselsesteenweg (N 8) tot aan het kruispunt van Wok Time en Vanden Borre. Aan de lichten van dit kruispunt rij je rechtdoor en de volgende lichten sla je rechtsaf richting Brusselstraat. Hierna neem je de tweede straat linksaf richting Parklaan. Als je tot op het einde van deze straat rijdt, kom je op de parking van de sporthal terecht.

Komende vanuit Halle

Volg de Halsesteenweg (N 28) tot aan het kruispunt aan Vanden Borre. Sla hier linksaf richting Brakel. Aan de volgende lichten sla je rechtsaf naar de Brusselstraat. Hierna neem je de tweede straat linksaf richting Parklaan. Als je tot op het einde van deze straat rijdt, kom je op de parking van de sporthal terecht.

Komende vanuit Edingen

Volg de Edingsesteenweg (N 255) richting Ninove. Aan het kruispunt van de nieuwe kerk ga je rechtdoor en neem je de Brusselstraat richting centrum. Hierna neem je de tweede straat links richting Parklaan. Als je tot op het einde van deze straat rijdt, kom je op de parking van de sporthal terecht. Komende vanuit Geraardsbergen/Brakel. Volg de Brakelsesteenweg (N 8) richting Ninove. Aan het kruispunt van de nieuwe kerk, sla je linksaf richting Brusselstraat. Hierna neem je de tweede straat links richting Parklaan. Als je tot op het einde van deze straat rijdt, kom je op de parking van de sporthal terecht.

Bekijk hier de locatie met google maps.


Contact informatie