Wegbeschrijving sporthal

Komende vanuit Aalst, afrit E40

Volg de Expresweg (N 28) richting Ninove. In Ninove sla je aan het kruispunt aan Elektrowinkel Vanden Borre rechtsaf (N 8) richting Brakel. Aan de volgende verkeerslichten neem je rechts de Brusselstraat, richting centrum. Daarna neem je de tweede straat links, richting Parklaan. Op het einde van deze straat vind je de  parking van de sporthal.

Komende vanuit Brussel

Volg de Brusselsesteenweg (N 8) tot aan het kruispunt met de Koning Boudewijnlaan (krspt. Wok Time en Vanden Borre). Aan dit kruispunt rij je rechtdoor. Aan de  volgende verkeerslichten sla je rechtsaf, richting Brusselstraat. Hierna neem je de tweede straat links, richting Parklaan. Op het einde van deze straat vind je de parking van de sporthal.

Komende vanuit Halle

Volg de Halsesteenweg (N 28) tot aan het kruispunt met de Koning Boudewijnlaan (krspt. Wok Time en Vanden Borre). Sla hier linksaf, richting Brakel. Aan de volgende verkeerslichten sla je rechtsaf naar de Brusselstraat. Hierna neem je de tweede straat links, richting Parklaan. Op het einde van deze straat vind je de parking van de sporthal.

Komende vanuit Edingen

Volg de Edingsesteenweg (N 255) richting Ninove. Aan het kruispunt met de Brusselsesteenweg/Leopoldlaan (t.h.v. het kerkgebouw) ga je rechtdoor en neem je de Brusselstraat, richting centrum. Hierna neem je de tweede straat links, richting Parklaan. Op het einde van deze straat vind je de parking van de sporthal.

Komende vanuit Geraardsbergen/Brakel

Volg de Brakelsesteenweg (N 8) richting Ninove. Aan het kruispunt met de Brusselsesteenweg/Edingsesteenweg (t.h.v. het kerkgebouw) sla je linksaf en neem je de Brusselstraat, richting centrum. Hierna neem je de tweede straat links, richting Parklaan. Op het einde van deze straat vind je de parking van de sporthal

Bekijk hier de locatie met google maps.


Contact informatie