Wandelen in Pollare - afstand 8,63km

De Zwarte Flesch Pollare

Beste wandelaar

Onze wandelingen zoeken de mooiste landschappen op en gaan langs tal van onverharde veldwegen en voetwegjes. Bij regenweer kan je (veel) modder tegenkomen, in de zomer kan het zeer stoffig zijn. Denk erom bij slecht weer stevige wandelschoenen of rubberlaarzen aan te trekken of, stel je wandeling uit tot een drogere periode. Hou er ook rekening mee dat je in de winterperiode kilometers ver kan kijken en dat het uitzicht in de zomer vaak veel beperkter is door de hoge gewassen op het veld en het bladerdek van de bomen. Kortom: de seizoenen zorgen steeds voor nieuwe kleuren en een andere wandelbeleving! Tenslotte: hou het als wandelaar veilig als je op de openbare weg komt.

Veel wandelplezier! 

Om te wandelen

Wandeling op papierPapieren versie - klik hieronder op de link voor PDF:  

Wandelroute Pollare

  

Mobiele versieMobiele versie - klik hieronder op de link en scan rechtsboven de QR code in met je smartphone:

Pollare via Route You

 

Digitale versieDigitale versie via website Route You:

Wandelroute Pollare, onder het goedkeurend oog van Sint-Kristoffel

 

Op of nabij het wandeltraject

  • De Zwarte Flesch, Schuitstraat 16 is het café van Schoonderhage waar anders-validen verblijven. Ideale stopplaats aan de Dender, met wat geluk vind je een plekje op het leuke terras. Je kan er terecht voor een snack en een drankje. Enkel open op zondag.
  • Sporthal Sint-Christoffel, Schuitstraat 12. Tennis- en sportclub met een mooi terras en cafetaria waar je terecht kan voor een hapje en een drankje.

Contact informatie