Wandelen in Nederhasselt - afstand 7,84km

Lourdeskapel Nederhasselt

Beste wandelaar

Onze wandelingen zoeken de mooiste landschappen op en gaan langs tal van onverharde veldwegen en voetwegjes. Bij regenweer kan je (veel) modder tegenkomen, in de zomer kan het zeer stoffig zijn. Denk erom bij slecht weer stevige wandelschoenen of rubberlaarzen aan te trekken of, stel je wandeling uit tot een drogere periode. Hou er ook rekening mee dat je in de winterperiode kilometers ver kan kijken en dat het uitzicht in de zomer vaak veel beperkter is door de hoge gewassen op het veld en het bladerdek van de bomen. Kortom: de seizoenen zorgen steeds voor nieuwe kleuren en een andere wandelbeleving! Tenslotte: hou het als wandelaar veilig als je op de openbare weg komt.

Veel wandelplezier!

Om te wandelen

Wandeling op papierPapieren versie - klik hieronder op de link voor PDF:  

Wandelroute Nederhasselt

  

Mobiele versieMobiele versie - klik hieronder op de link en scan rechtsboven de QR code in met je smartphone:

Nederhasselt via Route You

 

Digitale versieDigitale versie via website Route You:

Wandelroute Nederhasselt, kapel op een heuvel

 

Op of nabij het wandeltraject

  • Praat- & eetcafé Memphis: eethuis in Amerikaanse stijl, lekker tafelen in een uniek decor naast de kerk van Nederhasselt.
  • Overnachten kan in B&B De Paellepelhoeve: B&B met 6 gezellige studio’s met namen die refereren naar de Vlaamse heuvels.
  • Hof Van Mulders: manège waar je in het cafetaria ook terecht kan voor een drankstop terwijl je de ruiters aan het werk ziet.

Contact informatie