Trage Wegen Neigem

Hoe ver staat het project Trage Wegen in Neigem?

Voor de deelgemeente Neigem zit de inventarisatie van de trage wegen er op. Op basis van de fiches die de vrijwilligers hebben binnen gebracht, heeft de vzw Trage Wegen een kaart opgesteld.Waarop de toegankelijkheid van de wegen wordt weergegeven. Nu is het terug aan de vrijwilligers, om vanuit het "ik" standpunt de evaluatiebundel in te vullen. Hoe meer meningen hoe beter, zodat we deze kunnen bespreken.

Er werd aan de hand van de evaluatiebundels door vzw Trage Wegen opnieuw een kaart uitgewerkt en deze kaart werd in juni 2016 voorgesteld aan de vrijwilligers. Tijdens de evaluatievergadering werd er gekozen om te werken via het map-it principe. Zo kregen de vrijwilliger de kans om actief hun mening te geven en te debateren met andere vrijwilligers. Aan de hand van deze evaluatievergadering werd door vzw Trage Wegen een adviesnota en een wenselijkheidskaart opgemaakt.

halfverharding Neigem

Kleine onderhouds- en opfrissingswerken zijn uitgevoerd en de onderaannemer heeft de verbindingsweg tussen Bevingen en Prindaal voorzien van een halfverharding.

 

 

 logo wandellus Neigem

De wandellus van Neigem is finaal. Een inwandeling is gepland op zondag 24 maart 2019 om 14u30. Vertrekken doen we aan de parochiezaal in de Pastorijstraat.