Spontane sollicitatie bij de stad

Tijdelijke tewerkstelling

Voor het vervangen van langdurig afwezige personeelsleden (vb. ziekte, loopbaanonderbeking,…) en voor projecten (vb. Oekraïnecrisis) van bepaalde duur zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers. De tewerkstellingsduur bedraagt maximum 2 jaar of tot terugkomst van de te vervangen titularis.

Op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling, heb je zin in een uitdaging en wil je kennis maken met het werken bij een lokaal bestuur?

Registreer je dan in onze sollicitantendatabank voor tijdelijke tewerkstelling, duid jouw interesses en/of voorkeuren aan en ontvang vacatures in jouw mailbox op maat van jouw opleiding en/of jouw voorkeuren/interesses.

Voeg zeker een recent cv toe en ,indien van toepassing, een kopie van je hoogst behaalde diploma.

We raden je ook aan om de website steeds actief in de gaten te houden. Je kan ons eveneens volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de vacatures.  

Tewerkstelling van onbepaalde duur

Heb je interesse om bij de stad te werken maar vond je nog geen vacature op jouw maat?

Wil je graag op de hoogte blijven van de openstaande vacatures die via een volwaardige selectieprocedure verlopen? Registreer je dan in onze sollicitantendatabank, duid jouw interesses en/of voorkeuren aan  en wij informeren jou via mail van vacatures op maat van jouw opleiding en/of jouw interesses waarvoor een selectieprocedure wordt opgestart. 
Voeg een recent cv toe en, indien van toepassing, een kopie van je hoogst behaalde diploma.

Check ook de website, de Facebook-, Instagram- en LinkedInpagina van de stad om op de hoogte te blijven van alle vacatures.

Tijdelijke tewerkstelling en tewerkstelling van onbepaalde duur

Heb je interesse voor zowel tijdelijke tewerkstellingen als voor functies van onbepaalde duur? Dan vragen we om je op beide formulieren te registreren. Deze gegevens komen namelijk in twee aparte databanken terecht.


Contact informatie