Mijn VerbouwPremie en Mijn VerbouwLening

Mijn VerbouwPremie

Mijn VerbouwPremievan de Vlaamse Overheid  is de eengemaakte premie van de vroegere renovatiepremie en de meeste premies van Fluvius voor energiebesparende investeringen. Heb je plannen om je muren, vloer of dak te renoveren en te isoleren? Zijn je ramen  aan vervanging toe? Plaats je nieuwe leidingen voor elektriciteit of sanitair? Of investeer je in een zonneboiler, warmtepomp of warmtepompboiler? Met 1 loket en een vereenvoudigde procedure is het nog makkelijker om premies te vinden en aan te vragen.  

Je leest alle voorwaarden over Mijn VerbouwPremie op de website van de Vlaamse Overheid

Mijn VerbouwLening

Veel eigenaars hebben dringend nood aan meer financiële ondersteuning om hun woning en/of appartement te renoveren.  Je kan hiervoor de renteloze Mijn VerbouwLening aanvragen bij de Vlaamse Overheid. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van de energieprestatie.

Je leest alle voorwaarden over Mijn VerbouwLening op de website van de Vlaamse Overheid.

'Ninove Renoveert!'

Wil je advies of begeleiding bij je werken voor je energiezuinige woning?  De stad biedt je, samen met de Provincie Oost-Vlaanderen en Fluvius, gratis renovatieadvies én -begeleiding. En als het financieel moeilijk gaat, kom je misschien in aanmerking voor een renovatielening met uitgestelde terugbetaling.

Meer info vind je op de projectpagina 'Ninove Renoveert!'


Contact informatie