Geschenkbon Ninove


Digitale geschenkbon

De stedelijke geschenkbon is een digitale cadeaubon van 5, 10, 25 of 50 euro die je kan inruilen bij Ninoofse deelnemende handelaars en één jaar geldig is.  Aankopen doe je via de webshop of de onthaalbalie van het stadhuis.

Momenteel loopt er een promo-actie. Wie een digitale bon via de webshop aankoopt ter waarde van 25 euro, krijgt 5 euro korting van de stad. Per e-mailadres kan je maximaal 2 keer profiteren van deze actie! Koop je via de webshop een digitale bon van 25 euro, dan betaal je tijdelijk dus slechts 20 euro. Opgelet, deze korting is enkel geldig als je de bon aankoopt via de webshop, niet via de onthaalbalie!

Koop je aan via de webshop, dan ontvang je na aankoop een digitale bon via e-mail met hierop een QR-code. Deze bon kan je digitaal doorsturen of afdrukken en zelf afgeven als cadeautje.

Koop je de bon aan via de onthaalbalie van het stadhuis, dan krijg je de bon met geschenkwikkel en een kaartje met deelnemende handels- en horecazaken. 

 

Deelnemende handelaars - digitale geschenkbon 

De digitale bon (met QR-code)  kan je bij verschillende zaken in Ninove inruilen.

Bekijk hier de lijst met deelnemende handelszaken.

Papieren geschenkbon (aangekocht vóór 15 januari 2024)

Wie vóór 15 januari 2024 een papieren geschenkbon (zie foto hiernaast) aankocht, kan deze nog 2 jaar lang inruilen bij de deelnemende handelaars voor deze papieren geschenkbon (geldigheidsdatum staat op de bon vermeld). 
Pas op, deze lijst verschilt van de lijst van de deelnemers voor de digitale bon!

Deelnemende handelaars - papieren bon

Bekijk hier de lijst met deelnemende handelszaken voor de papieren bon

Info voor de handelaar

Lees hier alle info voor de handelaar over de digitale en papieren geschenkbon. 


Contact informatie

Contactpersonen