Geschenkbon van de stad

De stedelijke geschenkbon is een cadeaubon van 5, 10, 25 of 50 euro die je kan inruilen bij Ninoofse deelnemende handelaars en twee jaar geldig is. Aankopen doe je via de onthaalbalie van het stadhuis. De bon ontvang je in geschenkverpakking inclusief een kaartje met deelnemende handels- en horecazaken.

Ook de stad zelf geeft de geschenkbon bij diverse gelegenheden zoals de viering van gouden, diamanten of briljanten huwelijksverjaardagen, jubileumvieringen voor 100-jarigen, als beloning voor vrijwilligerswerk ...

Deelnemende handelaars

Bekijk hier de lijst met deelnemende handelszaken.

Hoe deelnemen als handelaar?

Inschrijven

Stuur je ingevuld en ondertekend inschrijvingsformulier, en een ondertekende versie van de richtlijnen terug naar de dienst lokale economie via de post naar Centrumlaan 100, 9400 Ninove, via e-mail naar lokale.economie@ninove.be of via afgifte aan het onthaal in het stadhuis.

Bon ontvangen?

Iedere stedelijke geschenkbon bevat een uniek nummer, een reliëfstempel van de stad Ninove en een vervaldatum. Check zeker altijd deze datum, vervallen bonnen mag je niet aanvaarden! Bovendien dient de waarde van de aankoop gelijk of hoger te zijn dan de waarde van de bon, je dient dus nooit geld terug te geven.  

Terugbetaling

Je hebt na de vervaldatum van de bon twee jaar de tijd om deze in te wisselen. Je levert de ontvangen geschenkbonnen, samen met een terugbetaalformulier en een factuur op naam van de stad, in bij de dienst lokale economie. Je maakt hiervoor een afspraak via 054 50 50 50 . Na inlevering wordt de tegenwaarde op jouw rekeningnummer gestort.

Herkenning als deelnemer

Je wordt opgenomen in de online deelnemerslijst en, bij herdruk, ook op het kaartje dat wordt meegegeven bij aankoop van de geschenkbon. 


Contact informatie

Contactpersonen