Geschenkbon van de stad

Stedelijke geschenkbon

Foto stedelijke geschenkbonDe stedelijke geschenkbon is een cadeaubon van 5, 10, 25 of 50 euro die je kan inruilen bij Ninoofse deelnemende handelaars en twee jaar geldig is. Aankopen doe je via de onthaalbalie van het stadhuis. De bon ontvang je in geschenkverpakking incl. kaartje met deelnemende handels- en horecazaken.

Ook de stad zelf geeft de geschenkbon bij diverse gelegenheden zoals de viering van gouden, diamanten of briljanten huwelijksverjaardagen, jubileumvieringen voor 100-jarigen, ter vervanging van sociale premies stadspersoneel, als beloning voor vrijwilligerswerk, ...

Bekijk hier de lijst met deelnemende handelszaken.

Ben je handelaar en wil je mee in het systeem van de stedelijke geschenkbon stappen?

Inschrijven?

Stuur je ingevuld en ondertekend inschrijvingsformulier, en een ondertekende versie van de richtlijnen terug naar de dienst lokale economie via de post naar Centrumlaan 100, 9400 Ninove, via e-mail naar lokale.economie@ninove.be of via afgifte aan het onthaal in het stadhuis.

Neem vóór ondertekening zeker eerst de richtlijnen over de werking van de stedelijke geschenkbon even door.

Bon ontvangen?

Iedere stedelijke geschenkbon bevat een uniek nummer, een reliëfstempel van de stad Ninove en een vervaldatum. Check zeker altijd deze datum, vervallen bonnen mag je niet aanvaarden! Bovendien dient de waarde van de aankoop gelijk of hoger te zijn dan de waarde van de bon, je dient dus nooit geld terug te geven.  

Terugbetaling

Je hebt na de vervaldatum van de bon twee jaar de tijd om deze in te wisselen. Je levert de ontvangen geschenkbonnen, samen met een terugbetaalformulier en een factuur op naam van de stad, in bij de dienst lokale economie. Je maakt hiervoor een afspraak via 054 50 50 50 of lokale.economie@ninove.be. Na inlevering wordt de tegenwaarde op jouw rekeningnummer gestort.

Herkenning als deelnemer

Je ontvangt een raamsticker, wordt opgenomen in de online deelnemerslijst en, bij herdruk, ook op het kaartje dat wordt meegegeven bij aankoop van de geschenkbon. 

Verlengd inwisselen van bons n.a.v. coronacrisis  

Als deelnemende handelaar ruil je de ontvangen bons ten laatste twee jaar na de  vervaldatum van de bons in bij de dienst lokale economie.
N.a.v. de coronacrisis besliste de gemeenteraad echter dat je als handelaar alle ontvangen stedelijke geschenkbonnen met vervaldatum in 2020 kan inwisselen bij de dienst lokale economie tot en met 31 december 2022.


Contact informatie

Contactpersonen