Bloemen-, tuin- en biomarkt

De stad organiseert jaarlijks op zondagvoormiddag (van 8 uur tot 12.30 uur) een bloemen-, tuin- en biomarkt. Verschillende standhouders bieden een uitgebreid gamma aan van één- en meerjarige bloeiende planten, kruiden, waterplanten, groenten- en fruitplanten. Je vindt er ook een mooie selectie van bio- en artisanale producten. Lokale, ambachtelijke producten vullen het aanbod aan.

Potgrondactie

De stad biedt je per aankoopschijf van € 10 een gratis zakje potgrond aan. Je kan je zakje potgrond ophalen bij de verdeelstand op de bloemen-, tuin- en biomarkt.

Workshops

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Tijdens de bloemen-, tuin- en biomarkt kan je ook deelnemen aan een creatieve workshop rond Japanse thee. Je komt er alles te weten over Matcha. Na afloop maak je zelf een groene Japanse thee en mag je uiteraard proeven!

Inschrijven kan tot en met zaterdag 14 mei via e-mail naar info@teaplanet.be. Vermeld zeker je naam en of je wenst deel te nemen aan de eerste sessie (10 uur) of tweede sessie (11 uur).

Wil jij ook standhouder zijn op de bloemen-, tuin- en biomarkt?

Dat kan! Vul het inschrijvingsformulier bloemenmarkt in en bezorg het terug aan de dienst lokale economie. De medewerkers van de dienst lokale economie houden nadien je gegevens bij en nemen contact met je op voor de volgende editie van de bloemen-, tuin- en biomarkt.


Contact informatie