Bloemen-, tuin- en biomarkt

De stad organiseert op zondagvoormiddag 21 mei (van 8 uur tot 12.30 uur) opnieuw de bloemen-, tuin- en biomarkt. Verschillende standhouders bieden een uitgebreid gamma aan van één- en meerjarige bloeiende planten, kruiden, waterplanten, groenten- en fruitplanten. Je vindt er ook een mooie selectie van bio- en artisanale producten. Lokale, ambachtelijke producten vullen het aanbod aan.

Potgrondactie

De stad biedt je per aankoopschijf van € 10 een gratis zakje potgrond aan. Je kan je zakje potgrond ophalen bij de verdeelstand op de bloemen-, tuin- en biomarkt.

Stekjesactie

Heb je veel plantenstekjes en weet je er geen blijf mee? Kom ze tijdens de bloemenmarkt ruilen met andere stekjes. Er zal een standje aanwezig zijn waar je jouw plantenstekjes kan afgeven en kan kiezen tussen andere soorten stekjes. Zorg er wel voor dat de stekjes die jij afgeeft in een potje zitten, gevuld met aarde, en dat je kan benoemen over welke plant het gaat. Het is niet de bedoeling dat je plantenstekjes meeneemt zonder iets af te geven. Een plantenstekje afgeven is er eentje terugkrijgen in de plaats.

Wil jij ook standhouder zijn op de bloemen-, tuin- en biomarkt of een workshop organiseren?

Dat kan! Vul het inschrijvingsformulier bloemenmarkt in en bezorg het terug aan de dienst lokale economie. 


Contact informatie