Gezocht: standhouders én bezoekers voor vrijwilligersbeurs

7
feb
2019

Het vrijwilligersloket organiseert op donderdag 7 maart een vrijwilligersbeurs in trefcentrum De Linde in Meerbeke. De toegang is gratis en je hoeft niet in te schrijven. Iedereen is welkom tussen 11 en 15 uur!

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Ninove? Dan ben je niet alleen. Heel wat mensen zijn op zoek naar vrijwilligerswerk maar weten niet wat voor vrijwilligerswerk er is en welk vrijwilligerswerk hen het beste zou liggen. Er is heel wat te doen voor mensen die hun steentje willen bijdragen. Je kan op deze beurs alles te weten komen over vrijwilligerswerk in stad Ninove.

Standhouders

Het vrijwilligersloket wil een doorverwijzer zijn naar organisaties in Ninove die op zoek zijn naar of werken met vrijwilligers. Heb jij binnen jouw organisatie één of meerdere vacatures? Of kan je het hele jaar door extra helpende handen gebruiken? Zak af naar de vrijwilligersbeurs, richt er een infostand in over jouw organisatie en werking, en ga rechtstreeks in gesprek met kandidaat-vrijwilligers!

Wil je een stand voor je organisatie? Laat het vooraf weten via vrijwilligersloket@sociaalhuisninove.be (inschrijven is verplicht).

Animatie

De vrijwilligersbeurs vindt plaats tijdens de krokusvakantie maar breng gerust kinderen/kleinkinderen mee want wij zorgen voor animatie terwijl jij een kijkje neemt op de vrijwilligersbeurs.


Activiteiten zoeken