Actie De Lijn: gratis Buzzy Pazz maandabonnement

7
aug
2018

Jongeren die in september de overstap maken van het lager naar secundair onderwijs ontvangen in de zomervakantie een gratis Buzzy Pazz maandabonnement om in september het openbaar vervoer uit te proberen.

Ben je geboren in 2006 en heb je geen Lijnabonnement dat geldig is van 1 tot en met 30 september, dan ontvang je automatisch het gratis maandabonnement. Jongeren van een ander geboortejaar die in september ook de overstap naar het middelbaar onderwijs maken, kunnen een gratis maandabonnement aanvragen: bezorg dan je inschrijfbewijs secundair onderwijs aan de dienst abonnementen van De Lijn (abonnementen@delijn.be).

Heb je na een maand proberen gemerkt hoe makkelijk het is om met de bus of tram naar school te gaan, dan kan je een abonnement nemen dat ingaat op 1 oktober.
Ben je nog 11 jaar op de startdatum van je jaarabonnement? Dan betaal je slechts 53 euro!
Een Buzzy Pazz jaarabonnement voor 12-24 jarigen kost € 209. Zijn er 2 of meer kinderen in je gezin die een Lijnabonnement aankopen, dan krijg je gezinskorting op voorwaarde dat de abonnementen dezelfde geldigheidsperiode (startdatum + looptijd) hebben. Hou hiermee rekening als je broers/zussen een Buzzy Pazz nodig hebben vanaf september!
Bij de gezinskorting kost het 2e jaarabonnement 20% minder en het 3e jaarabonnement kost slechts 53 euro!

Dankzij de tussenkomst van het stadsbestuur ontvangen jongeren vanaf 12 tot en met 18 jaar 25% korting op hun Buzzy Pazz abonnement (niet op VG- en VT-abonnementen).
Wil je gebruik maken van deze korting? Haal dan het attest voor stadskorting af bij de dienst bevolking vooraleer je abonnement bij De Lijn aan te kopen.

Alle info over abonnementen en Mobib-kaart vind je op www.delijn.be.


Contact

Activiteiten zoeken