Het vakantieaanbod voor kinderen in één brochure

7
jan
2019

Ben je voor je kind op zoek naar een toffe, sportieve en speelse manier om de schoolvakanties door te brengen? Dan blijf je in Ninove niet op je honger zitten. Naast voetbal- en atletiekstages, sport- en dansmixweken en BMX-kampen voor sportievelingen, zijn er kampen voor showbeesten, musicalsterren en kleine hobbykoks. Er zijn zelfs themakampen voor kleuters die door de teletijdmachine reizen. Kinderen ouder dan 6 jaar kunnen dan weer de tijd van de Vikingen herbeleven.

Huis van het Kind verzamelde het vakantieaanbod voor kinderen in de handige brochure ‘Vakantie in Ninove’. Je leest er het aanbod van de jeugddienst, sportdienst, buitenschoolse kinderopvang ’t Kadeeken en Huis van het Kind tijdens de schoolvakanties. Ook organisatoren zoals Tsjaka vzw, Panta Rhei vzw, Showbeest vzw, speelplein Wenteka (Denderwindeke) en Hobbes (Appelterre) presenteren hun aanbod in deze brochure. Je vindt er een handig overzicht per vakantie, met leeftijdsaanduidingen.

Ontving je dit handige boekje nog niet? Vraag ernaar bij de stadsdiensten. Of je leest het hieronder digitaal, natuurlijk.

Inschrijven voor een sportkamp van de sportdienst?

Wil je je dochter of zoon inschrijven voor een sportkamp van de sportdienst? In de vakantiebrochure staat vermeld dat je je per vakantieperiode moet inschrijven voor de sportkampen, maar dat werd intussen gewijzigd. Je kan vanaf 13 februari voor alle sportkampen tegelijk inschrijven, dus zowel voor de paas-, zomer-, herfst- én kerstvakantie 2019. Zo plan je de schoolvakanties tijdig sportief in.

 


Activiteiten zoeken