Sfeer in het park

30
jun
2017

Tijdens de maanden juli en augustus vind je in het park het gezelligste plekje van Ninove. De stad plaatst een zithoek en maakt sfeer in het park. Hier kunnen alle inwoners samen ontspannen, ontdekken en ontmoeten. Zoek ons aan het grasveld aan de beek!

De zithoek is de ideale plaats om af te spreken met mensen die je kent. Een gezellige zondagnamiddag met het gezin, aperitieven met je collega’s na het werk, een spelletje petanque met vrienden of samen koffie drinken met vriendinnen. Het kan allemaal. Je kan natuurlijk ook in je eentje genieten van de rust. Zalig nietsdoen in de zomerzon of genieten van een goed boek. Onze zithoek is het ideale plekje.

Sfeer In Het Park laat je ook iets nieuws ontdekken. Wie weet welke talenten Ninovieters in hun mars hebben? Misschien geniet je van lekkere koekjes, beleef je een intiem akoestisch optreden of volg je een leuke workshop. Wie weet kom je wel een oude bekende tegen of je leer je een nieuwe stadsgenoot kennen. Voor anderstalige inwoners is dit een uitgelezen kans om Nederlands te oefenen.

De zithoek wil een plaats zijn waar je je talent kan delen. Alles wat sowieso in het park mag, kan je in onze zithoek organiseren. Jouw activiteit registreer je via sfeerinhetpark@ninove.be. Vol ons zeker ook op https://www.facebook.com/sfeerinhetpark!


Contact

Activiteiten zoeken