Renovatie Denderbrug langs de N28 in Ninove

Vanaf 18 maart 2019 tot eind november 2019 zal AWV de Denderbrug langs de N28 te Ninove renoveren. Hierbij zal de volledige bovenbouw vernieuwd worden (nieuwe asfaltverharding en waterdichting, nieuwe brugdekvoegen, nieuwe brugranden en nieuwe brugleuningen). Langs de onderzijde van de brug zullen de nodige betonherstellingen uitgevoerd worden en zal een beschermende coating aangebracht worden.

De renovatiewerken zullen in 2 fases uitgevoerd worden. Voor de zomer zal de brug langs de N28 richting Aalst (N45) afgesloten en gerenoveerd worden. Hierbij zal het verkeer langs de N28 via 2 doorsteken in de middenberm op een 2*1 op de tak van de N28 riching Meerbeke (N8) gezet worden. Vanaf begin augustus 2019 zal dan de brug langs de N28 richting Meerbeke (N8) afgesloten en gerenoveerd worden. Hierbij zal het verkeer langs de N28 via 2 doorsteken in de middenberm op een 2*1 op de tak van de N28 richting Aalst (N45) gezet worden.

Voorafgaand aan deze werken zullen in de loop van de maand februari 2019 de doorsteken in de middenberm van de N28 gemaakt worden. Deze werken zullen 's nachts uitgevoerd worden.

Tijdens de renovatiewerken aan de Denderbrug zal het fietsverkeer langs de N28 tussen de kruispunten N28/N8 en N28/Nederwijk in beide rijrichtingen omgeleid worden via Fabrieksstraat - Désiré De Bodtkaai - Oude Kaai - Mallaertstraat - Nederwijk.

Meer info betreffende deze werken vindt u op www.wegenwerken.be/Ninove.

 


Contact informatie