Pensioenen

Pensioen aanvragen

Je kan je pensioen persoonlijk bij de dienst burgerzaken in het stadhuis aanvragen, maak hiervoor een afspraak. Je moet enkel je identiteitskaart meebrengen. Je kan je pensioen ook online aanvragen via de website www.pensioenaanvraag.be

Hulp nodig bij je aanvraag? 

Ben je gepensioneerd of ben je aan het werk en heb je vragen over je pensioen, dan ben je welkom op één van de zitdagen, georganiseerd door de Federale Pensioendienst.

Wanneer?

Wegens de COVID-19 maatregelen zijn er momenteel enkel zitdagen voor het werknemerspensioen. Deze zitdagen gaan elke 4de donderdag van de maand van 9 uur tot 11 uur (niet in juli, augustus en december) door in het Sociaal Huis, Burchtstraat 46, Ninove.

Voor zelfstandigen: elke derde dinsdag van de maand van 9 uur tot 11 uur (niet in juli en december). Dit spreekuur gaat door in het stadhuis, Centrumlaan 100, Ninove. (Gaat voorlopig niet door wegens de COVID-19 maatregelen)

Voor vastbenoemde personeelsleden van de openbare sector: elke eerste vrijdag van de maand van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 15.30 uur (niet in augustus). Let op! Dit spreekuur gaat door in het Sociaal Huis Geraardsbergen, Kattestraat 27, 9500 Geraardsbergen. (Gaat voorlopig niet door wegens de COVID-19 maatregelen)

Meer informatie?

Tel. 1765 (pensioenlijn), www.mypension.bewww.pensioenzitdagen.be   


Contact informatie