11 juli - Feest van de Vlaamse Gemeenschap

De Graanmarkt wordt op 11 juli een bonte Vlaamse Markt! Op de Lees- en Luistermarkt koop en verkoop je tweedehandse boeken en cd's/lp's. Op de Knutselmarkt toon en verkoop je huisgemaakte spullen. Op de Smikkel- en Sneukelmarkt geniet je van een mix van eetkraampjes, met zowel Vlaamse klassiekers als exotische hapjes.

Om 19 uur zijn er eerste nog De Donderdagen en vanaf 20.30 uur gaan we zingen en dansen. Eerst is er folKK: 15 jonge folkmuzikanten (met gastzangeres Eva De Roovere) zorgen voor sprankelende interpretaties van Nederlandstalige muziekparels van Boudewijn de Groot, Jan De Wilde, Miel Cools, Bram Vermeulen, Johan Verminnen, Herman Van Veen, Gerard Van Maasakkers, Zjef Vanuytsel en andere monumenten. Aansluitend is er een dj-battle met alleen maar Vlaamse Lieden en Liederen. 

Doe mee aan onze Bonte Vlaamse Markt!  

  • Lees- & Luistermarkt van tweedehandse boeken en cd’s/lp’s
  • Knutselmarkt met huisgemaakte spullen
  • Eet- en Proefkraampjes op de Smikkel- & Sneukelmarkt

 

Graanmarkt, Ninove 16 uur – 22 uur

Doe mee en reserveer je gratis stand als boekenverkoper, cd-/lp-verkoper of tovenaar van zelf gemaakte dingen. Of verras ons met een Vlaamse keukenklassieker of een exotisch hapje.

OF

 Word ‘Vlaamse’ dj en laat de Graanmarkt dansen!

Aansluitend bij het concert van ‘folKK’ (20.30 uur) organiseren we een dj-battle (sorry: een plaatjesboerengevecht). Elke dj krijgt 20 à 30 minuten de tijd om de Graanmarkt te vermaken met alleen maar Vlaamse Lieden en Liederen. Wie zorgt voor de grootste ambiance op de dansvloer?

 

Graanmarkt, Ninove 22 uur – 24 uur

Doe mee en laat de Graanmarkt dansen op onze Vlaamse Feestdag

Info & Inschrijvingen (gratis!): dienst cultuur via cultuur@ninove.be of 054 31 32 87 


Contact informatie