“Het is een reflex geworden die geen moeite kost, maar wel wat opbrengt’’

5
jul
2018

Annemarie en Erwin vertellen over hun UiTPAS

Je kan ermee zwemmen, je kan ermee naar de bib en ook bij heel wat evenementen komt hij goed van ‘pas’. De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor je vrije tijd. Spaar punten bij activiteiten en ruil die vervolgens in voor kortingen, gratis tickets, cadeautjes en exclusieve voordelen.

Annemarie De Beck en Erwin De Smet uit Outer gebruiken de pas heel frequent: “Tweemaal per week gaan we zwemmen en daarmee sparen we telkens een punt. Ook bij elk bezoek aan de bib maken we gebruik van de kaart’’, zegt Annemarie. “Het is een reflex geworden die geen moeite kost, maar wel wat opbrengt. Met de punten spaarden we al een leeslamp, en deze week nog haal ik een stappenteller op bij de dienst sociale zaken.’’ “Ik las trouwens dat we volgende maand voor een kubb-spel kunnen sparen, waar onze dochter vorige week nog over sprak. Dat halen we dus zeker (lacht)’’, vult Erwin aan. “Het is ook heel handig dat de pas te gebruiken is buiten Ninove, zoals in Aalst. Dat maakt het aanbod heel uitgebreid. Eigenlijk heb je de kostprijs van de kaart meteen terugverdiend.’’

Meer info?

Je vindt alle informatie op www.uitpasdender.be. Onder ‘Punten sparen’ zie je de activiteiten waar je terechtkan met je UiTPAS. Bij ‘Voordelen’ krijg je een overzicht van de omruilvoordelen. Volg UiTPAS Dender ook op Facebook en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes. De voordelen die je krijgt, zijn heel divers, en gaan van een 10-beurtenkaart voor speelpleinwerking Karrot of magneten van ‘het schoonste dialectwoord’ tot een gratis koffie in cc De Plomblom.

  • Aankoopprijs: 5 euro
  • Kinderen en jongeren (3 tot 18 jaar): 2 euro
  • Verkooppunten: cc De Plomblom, bib, sporthal ’t Sportstekske en het oud stadhuis

Daarnaast zorgt de UiTPAS er ook voor dat mensen met een beperkt inkomen aan een voordelig tarief aan vrije tijdsactiviteiten kunnen deelnemen.

Lees meer op de UiTPAS-pagina.


Activiteiten zoeken