Lokale Helden

lokale helden logoTournée café

Op zaterdag 27 april zetten VI.BE en stad Ninove de lokale muziekscène in de spotlight. Hoe? Door podium en band met elkaar te verbinden. Kom zowel energieke rockbands als intieme singer-songwriters ontdekken terwijl je geniet van een drankje in één van de deelnemende cafés.

20 uur - LOVD - Spring Creek Revival

Singer-songwriter Jochen Keymeulen deelt zijn passie voor reizen, bergen, meren, rivieren, bossen en andere ontsnappingsroutes, hij doet dit door middel van dromerige popnummers.

Graanmarkt 39

20.30 uur - De Nieuwe Klok - YERKO

YERKO, een Nederlandstalige Indie singer-songwriter, streeft ernaar zijn luisteraars te inspireren met zijn melodieën en teksten.

Graanmarkt 2

20.30 uur - De Leste Zonde - Les Princes des Bois

In een akoestische setting brengen Les Princes des Bois hits met een dansbaar tintje en toveren ze een glimlach op ieders gezicht.

Burchtstraat 30

21 uur - Café 't Oud Stadhuis - Kate Jo Agnes

Kate Jo Agnes creëert piano popmuziek die de schoonheid van alledaagse momenten benadrukt.

Langemuntstraat 2

21 uur - Den Belleman - Anas Fardi - Thijs & Luc De Clus

Als singer-songwriters en multi-instrumentalisten van het eerste uur staan Thijs en Luc De Clus paraat. Bekend van Dizzy Fingers, Irish Coffee en Zender kunnen ze heel wat genres aan. Anas Fardi staat nog maar aan het begin van een muzikale carrière en voorziet hen graag van een kort voorprogramma.

Denderkaai 38

21 uur - Gambrinus - CAVASEUL

CAVASEUL is de one-man band van Jean Paul Duran. Dat hij alleen speelt, merk je helemaal niet aan de stevige covers die hij voor jou ten berde brengt. 

Oudstrijdersplein 7

21 uur - Café Roosevelt - The A-Tease

The A-Tease nemen je mee naar – je raadt het al - de prachtige jaren '80. Hallo Springsteen, Lionel Richie, Eurythmics en Culture Club!

Oudstrijdersplein 13

21.30 uur - Vinnie's Easy Food Fair - Big in Belgium

Een no-nonsense coverband die rock, pop en zelfs disco van de jaren '80 tot nu brengt, met als hoofddoel: je laten dansen!

Oudstrijdersplein 9

21.30 uur - Versato - DEUXƎRATO 

Genrevrij zwevend op een dromerig wolkje van indie-rock, alternatieve pop en een vleugje elektronica. Dat kan je verwachten van DEUXƎRATO in de Versato…

Graanmarkt 33

21.30 uur - Den Trappist -Vigo's Nightmare

Deze vijfkoppige band speelt voornamelijk eigen nummers, geïnspireerd op rock van de jaren 70-80 maar doorspekt met latere invloeden.

Graanmarkt 49

22 uur - Café In den Keizer - VALLEY

VALLEY levert een organische mix van rustgevende post-rock en energieke hardcore. Dit met een sausje van rauwe vocals en met reverb overgoten gitaren.

Burchtstraat 9

22 uur - Café Ragtime - Les Poulains Flandriens

Kom de avond afsluiten met Les Poulains Flandriens en geniet van hun akoestische versies van Belpop hits van diverse tijden en stijlen.

Langemuntstraat 9


Contact informatie