Jobstudenten en monitoren (m/v/x)

Wil je tijdens de vakantieperiodes graag een centje bijverdienen als jobstudent of monitor? Heb je een hart voor Ninove en wil je bijdragen aan de dienstverlening? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Waar je interesse ook ligt, je vindt hieronder ongetwijfeld een boeiende en leuke studentenjob/monitorenjob bij de stad Ninove.

Stadsdiensten

Sportdienst

Voetbal? Biken? Dansen? Ben jij een sportief en avontuurlijk type die kinderen een unieke ervaring wil geven tijdens de vakanties. Stel je dan hier kandidaat

Jeugddienst - speelplein

Ben jij iemand die stiekem nog graag in de zandbak speelt, zich verstopt, verkleedt of zelfs het mooiste kunstwerk ter wereld boetseert? Dan is het speelplein van Ninove de ideale plaats om jezelf nog eens goed en ongenegeerd uit te leven! Stel je hier kandidaat voor ons speelplein of mobiel speelplein

Buitenschoolse kinderopvang 't Kadeeken

werken in de kinderopvang is veel meer dan traanjes drogen of samen torens bouwen... 't Kadeeken is op zoek naar creatieve mensen die met veel geduld en zorg kinderen een fijne tijd kunnen geven. Geïntereseerd? Stel je dan hier kandidaat.

Technische dienst en poetsdienst

Werk jij graag in de buitenlucht, ben jij technisch aangelegd of versterk je graag onze poetsdienst? Stel je dan hier kandidaat.

Woonzorgcentrum Klateringen

Wasserij, keuken, maaltijdbedeling

Help je graag mee aan de persoonlijke zorg die onze bewoners thuis zouden krijgen? Heb je een hart voor ouderen en wil je helpen bij het bedelen van de maaltijden of sta je graag in voor de orde en netheid in de keuken of sorteer, was, strijk je graag mee in ons dynamisch team? Stel je dan hier kandidaat.

Verzorging

Wil jij helpen bouwen aan een thuis voor ouderen? Help je graag mee aan de persoonlijke zorg die ze thuis zouden krijgen? Stel je dan hier kandidaat.

Kapsalon

Ben je student haartooi en wil je je talenten tijdens de zomer verder ontplooien? Dan ben jij misschien de kapper die we zoeken! Stel je hier kandidaat.

Kinesitherapie

Wij zoeken studenten in de studierichting kine of revalidatiewetenschappen die onze bewoners helpen fit te houden. Geïnteresseerd? Stel je dan hier kandidaat.

Maaltijden aan huis

Ben jij in het bezit van een rijbewijs en wil je kant-en-klare maaltijden aan huis leveren? Stel je dan hier kandidaat. 

De selectiegesprekken voor nieuwe kandidaten zullen plaatshebben op volgende data:

  • herfstvakantie: tussen 28 september en 30 september 2020
  • kerstvakantie: tussen 28 september en 30 september 2020

Als je meerdere data van tewerkstelling selecteerde, word je enkel uitgenodigd voor de eerste periode waarvoor je kandideerde.

Bij de stad Ninove doe je niet enkel werkervaring op, maar je verdient ook een aardig centje bij. Alle voorwaarden kan je hier vinden.

Zwembad De Kleine Dender

Heb je zin om deze zomervakantie een nieuwe uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan hier in om te werken als jobstudent redder, kassier of schoonmaak.


Contact informatie