Jobstudenten en monitoren (m/v/x)

Wil je tijdens de vakantieperiodes graag een centje bijverdienen als jobstudent of monitor? Wil je graag bijdragen aan de dienstverlening? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Waar je interesse ook ligt, je vindt hieronder ongetwijfeld een boeiende en leuke studentenjob/monitorenjob bij stad Ninove. Alle voorwaarden lees je in het reglement.

Stadsdiensten en wzc Klateringen

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met:

  • Herfstvakantie: 09/09/2022
  • kerstvakantie: 09/09/2022

Je kan maximaal drie diensten per vakantieperiode aanduiden.

Sportdienst

Voetbal? Biken? Dansen? Ben jij een sportief en avontuurlijk type die kinderen een unieke ervaring wil geven tijdens de vakanties. Stel je dan kandidaat via dit formulier.

Bibliotheek

Hou je van literatuur en wil je het boekverkeer verzorgen? Ben je sociaal en ‘public service’ gezind? Wil je de burger wegwijs maken in het zoeken naar een boek, strip, dvd… ? Stel je dan kandidaat via dit formulier.

Administratieve diensten

Ben jij een administratieve duizendpoot. Wil je meehelpen aan een kwalitatieve en klantvriendelijke dienstverlening aan de burger? Stel je hier dan kandidaat via dit formulier.

Dienst toerisme

Ken jij Ninove uit je broekzak? Wil je de stad en haar lokale partners promoten bij toeristen? Stel je dan  kandidaat via dit formulier.

Buitenschoolse kinderopvang 't Kadeeken

Werken in de kinderopvang is veel meer dan traanjes drogen of samen torens bouwen... 't Kadeeken is op zoek naar creatieve mensen die met veel geduld en zorg kinderen een fijne tijd kunnen geven. Geïnteresseerd? Stel je dan kandidaat via dit formulier.

Speelpleinwerking

Steek jij graag zelf een spel in elkaar? Vind je het leuk om een groep kinderen te entertainen? Dan is een vakantiejob op het speelplein misschien wel iets voor jou!

Tijdens de paas- en zomervakantie organiseert de jeugddienst speelpleinwerking  voor kinderen van 6 tot 14 jaar uit onze stad. De kinderen die uitkijken naar een leuke vakantie hebben natuurlijk begeleiding nodig. Ook voor mobiele werkingen, BMX kampen en op lesvrije dagen bij evenementen  zijn we steeds op zoek naar leuke, enthousiaste animatoren! Voel je je geroepen? Schrijf je dan snel in via dit formulier.

Poetsdienst

Versterk je graag onze poetsdienst? Stel je dan kandidaat via dit formulier.

Wasserij, keuken (wzc Klateringen)

Help je graag mee aan de persoonlijke zorg die onze bewoners thuis zouden krijgen? Heb je een hart voor ouderen en wil je helpen bij het bedelen van de maaltijden of sta je graag in voor de orde en netheid in de keuken of sorteer, was, strijk je graag mee in ons dynamisch team?

Stel je kandidaat voor de keuken via dit formulier.
Voor de wasserij kan je je kandidaat stellen via dit formulier.

Logistiek medewerker (wzc Klateringen)

Als logistieke medewerker vervul je onder andere volgende taken: ondersteuning bij maaltijd- en koffiebedeling (opdienen, afruimen, tafels netjes houden, …), keuken op de afdeling netjes houden, stocks materialen aanvullen en opvolgen, opmaken en verschonen van bedden...

Werk je graag als logistiek medewerker? Stel je kandidaat via dit formulier.

Verzorging (wzc Klateringen)

Wil jij helpen bouwen aan een thuis voor ouderen? Help je graag mee aan de persoonlijke zorg die ze thuis zouden krijgen? Stel je dan kandidaat via dit formulier.

Kinesitherapie (wzc Klateringen)

Wij zoeken studenten in de studierichting kine of revalidatiewetenschappen die onze bewoners helpen fit te blijven. Geïnteresseerd? Stel je dan kandidaat via dit formulier.

Animatie (wzc Klateringen)

Heb jij zin om de bewoners van het woonzorgcentrum Klateringen deze zomervakantie op een animatieve manier te begeleiden met aandacht voor de mentale toestand? Stel je dan kandidaat via dit formulier

Kapsalon (wzc Klateringen)

Heb je jouw 5e jaar haartooi in het reguliere onderwijs reeds beëindigd en wil je graag vakantiewerk doen in het kapsalon van het woonzorgcentrum? Stel je dan kandidaat via dit formulier.

Wat na je inschrijving?

Heb je reeds ervaring als jobstudent bij het lokaal bestuur en kreeg je een gunstige evaluatie?
Dan word je als eerste gecontacteerd met het aanbod aan openstaande vacatures waar je voor inschreef. Iedere student met ervaring krijgt gelijktijdig een mail met de aanbieding voor deze openstaande vacatures. Wie eerst reageert, krijgt de functie.

Heb je nog geen ervaring en zijn er nog openstaande vacatures?
Dan word je via mail gecontacteerd voor een gesprek. Krijg je een gunstige evaluatie tijdens dit gesprek, word je opgenomen in de lijst van de nieuwe jobstudenten. Als niet alle vacatures ingevuld zijn door ervaren studenten, krijgen de nieuwe studenten gelijktijdig een mail met het aanbod. Wie eerst reageert, krijgt de functie.


Contact informatie