Jobstudenten en monitoren (m/v/x)

Wil je tijdens de vakantieperiodes graag een centje bijverdienen als jobstudent of monitor? Wil je graag bijdragen aan de dienstverlening? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Waar je interesse ook ligt, je vindt hieronder ongetwijfeld een boeiende en leuke studentenjob/monitorenjob bij de stad Ninove. Alle voorwaarden kan je hier vinden

Je kan maximaal drie diensten per vakantieperiode aanduiden.

Stadsdiensten

Sportdienst

Voetbal? Biken? Dansen? Ben jij een sportief en avontuurlijk type die kinderen een unieke ervaring wil geven tijdens de vakanties. Stel je dan kandidaat:

Bibliotheek

Hou je van literatuur en wil je het boekverkeer verzorgen? Ben je sociaal en ‘public service’ gezind? Wil je de burger wegwijs maken in het zoeken naar een boek, strip, dvd… ? Stel je dan kandidaat:

Administratieve diensten

Ben jij een administratieve duizendpoot. Wil je meehelpen aan een kwalitatieve en klantvriendelijke dienstverlenging aan de burger? Stel je hier dan kandidaat:

Dienst toerisme

Ken jij Ninove uit je broekzak? Wil je de stad en haar lokale partners promoten bij toeristen? Stel je dan hier kandidaat.

Jeugddienst - speelpleinwerking

Ben jij iemand die stiekem nog graag in de zandbak speelt, zich verstopt, verkleedt of zelfs het mooiste kunstwerk ter wereld boetseert? Dan is het speelplein van Ninove de ideale plaats om jezelf nog eens goed en ongenegeerd uit te leven! Stel je dan kandidaat voor ons speelplein of mobiel speelplein:

Buitenschoolse kinderopvang 't Kadeeken

Werken in de kinderopvang is veel meer dan traanjes drogen of samen torens bouwen... 't Kadeeken is op zoek naar creatieve mensen die met veel geduld en zorg kinderen een fijne tijd kunnen geven. Geïnteresseerd? Stel je dan hier kandidaat.

Poetsdienst

Versterk je graag onze poetsdienst? Stel je dan hier kandidaat.

Woonzorgcentrum Klateringen

Wasserij, keuken, 

Help je graag mee aan de persoonlijke zorg die onze bewoners thuis zouden krijgen? Heb je een hart voor ouderen en wil je helpen bij het bedelen van de maaltijden of sta je graag in voor de orde en netheid in de keuken of sorteer, was, strijk je graag mee in ons dynamisch team? Stel je dan hier kandidaat.

Keuken

wasserij

Verzorging

Wil jij helpen bouwen aan een thuis voor ouderen? Help je graag mee aan de persoonlijke zorg die ze thuis zouden krijgen? Stel je dan hier kandidaat.

Kinesitherapie

Wij zoeken studenten in de studierichting kine of revalidatiewetenschappen die onze bewoners helpen fit te blijven. Geïnteresseerd? Stel je dan hier kandidaat.

Animatie bij wzc Klateringen

Heb jij zin om de bewoners van het woonzorgcentrum Klateringen deze zomervakantie op een animatieve manier te begeleiden met aandacht voor de mentale toestand? Stel je dan hier kandidaat. 


Contact informatie