Jobstudenten en monitoren (m/v/x)

Heb jij zin in een uitdagende studentenjob in een leuke werkomgeving? Wil je tijdens de vakantieperiodes graag een centje bijverdienen als jobstudent of monitor? Wil je graag bijdragen aan de dienstverlening? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Waar je interesse ook ligt, je vindt hieronder ongetwijfeld een boeiende en leuke studentenjob/monitorenjob bij de stad. Alle voorwaarden lees je in het reglement.

Let op! Het studentenreglement werd gewijzigd op 23 januari 2023. De wijze van aanstelling gebeurt vanaf 24 januari 2023 op basis van datum en tijdstip van inschrijven op het online inschrijvingsformulier. Studenten (en stagiairs) met ervaring bij de stad en/of het OCMW en een gunstige evaluatie krijgen nog steeds voorrang op studenten zonder een eerdere ervaring bij de stad en/of het OCMW.

Hoe inschrijven?

Je schrijft je in door te klikken op je gewenste functie hieronder, en daarna het digitale formulier ('solliciteer nu') aan te klikken en in te vullen. Je kan maximaal drie diensten per vakantieperiode aanduiden.

Wat na je inschrijving?

Heb je reeds ervaring als jobstudent bij de stad en kreeg je een gunstige evaluatie?
Dan word je als eerste gecontacteerd met het aanbod aan openstaande vacatures waar je voor inschreef. Iedere student met ervaring wordt digitaal gecontacteerd volgens devolgorde van datum en tijdstip van inschrijving op het digitaal inschrijvingsformulier en ingepland op de openstaande plaatsen.

Heb je nog geen ervaring en zijn er nog openstaande vacatures?
Dan word je via mail gecontacteerd voor een gesprek. Krijg je een gunstige evaluatie tijdens dit gesprek, word je opgenomen in de lijst van geschikte kandidaten. Als niet alle vacatures ingevuld zijn door ervaren studenten, worden de kandidaten, die geschikt geëvalueerd zijn op basis van het sollicitatiegesprek, gecontacteerd volgens volgorde van datum en tijdstip inschrijving op het digitaal inschrijvingsformulier. De openstaande plaatsen worden in deze volgorde verder ingevuld.Contact informatie