Groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Oost-Vlaanderen

10
aug
2020

Zonnepanelen plaatsen is immers een duurzame keuze die bijdraagt aan een klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen. 

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

  • Je bespaart energiekosten: zonnepanelen zijn een interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Gemiddeld verdien je de kosten van een installatie op minder dan 6 jaar terug.
  • Je hebt altijd energie: de zon is een onuitputtelijke bron van energie, in tegenstelling tot schaarse, vervuilende grondstoffen zoals olie, gas en steenkool.
  • Je huis stijgt in waarde: met zonnepanelen verbeter je de EPC-waarde van je woning en verhoog je dus de marktwaarde van je huis.
  • Goed voor het klimaat: zonnepanelen dragen bij aan een vermindering van jouw CO2-uitstoot en een klimaatgezond Zuid- Oost-Vlaanderen

Onder begeleiding van studiebureau Zero Emission Solutions werd zonne-expert Advenso uitgekozen om de installaties te plaatsen. Zij kwamen op basis van kwaliteit én prijs als beste uit de bus.

Inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen is vrijblijvend en kan tot 30 september 2020. Inmiddels zijn er al meer dan 1.500 inschrijvingen (waaronder een 200-tal Ninoofse gezinnen) Meteen bij inschrijving wordt berekend wat voor jou de interessantste keuze is en achteraf wordt er een afspraak gemaakt met een adviseur van Advenso die een gedetailleerde offerte zal opmaken.

Je zonne-installatie is ook direct klaar voor de toekomst, want ze is  ‘batterij-compatibel’. Hierdoor kan je jouw installatie uitbreiden met batterij-opslag, die je bovendien ook via de groepsaankoop kan aankopen.

Meer inlichtingen en vrijblijvend inschrijven kan via

www.energiegroepsaankoop.be/zonnepanelen-zuid-oost-vlaanderen/


Contact

Activiteiten zoeken