Gratis bouw- en renovatieadvies

In Ninove wordt elk jaar aardig wat gebouwd en verbouwd. Het stadsbestuur van Ninove wil haar inwoners dan ook graag helpen bij het omzetten van hun bouw- of verbouwplannen in comfortabele, energiezuinige en milieuvriendelijke woningen.

Een woning (ver)bouwen is wellicht de grootste investering die je ooit doet. Bij een nieuwbouw of verbouwing heeft elke beslissing zowel bij het ontwerp als bij de uitvoering gevolgen op energetisch, ecologisch en financieel vlak. Laat je daarom gratis begeleiden over energie- en waterbesparende maatregelen én over milieuvriendelijke materialen.

Advies nieuwbouw
In een persoonlijk gesprek overloopt een professioneel adviseur de duurzame mogelijkheden voor nieuwbouwplannen op kantoor in Gent. Je keert terug met een oplossing op maat en concrete antwoorden op je vragen.
Door de samenwerking tussen de stad Ninove en de provincie Oost-Vlaanderen is dit advies gratis.
Schrijf je hier in.

Renovatie-advies
Renovaties zijn vaak ingewikkelde ingrepen en het is belangrijk om goed na te denken over de mogelijkheden die er zijn. Als je bijvoorbeeld een vloer vernieuwt, is het misschien interessant om meteen ook te kiezen voor vloerisolatie en vloerverwarming. Om de situatie zo goed mogelijk te kunnen inschatten, kan je een professioneel adviseur bij je aan huis laten komen. Ook dit advies is gratis door de samenwerking tussen de stad Ninove en de provincie Oost-Vlaanderen.
Schrijf je hier in.


Contact informatie