GR20151029 Punt 5. Secretariaat - Provinciale Brandweerschool - buitengewone algemene vergadering - dinsdag 17 november 2015 (datum van publicatie 25/11/2015)

Gelet op het gemeentedecreet;

 

Overwegende dat de stad aangesloten is bij de Provinciale Brandweerschool;

 

Gelet op de uitnodiging van 2 oktober 2015 waarbij de stad werd opgeroepen deel te nemen aan de buitengewone algemene vergadering van de Provinciale Brandweerschool op dinsdag 17 november 2015 om 18.00 uur;

 

Gelet op het Vlaams decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking;

 

Gelet op de uitnodiging van de buitengewone algemene vergadering met volgende agenda:

  1. Verslag van de Raad van Bestuur
  2. Beslissing tot ontbinding van de vzw Provinciale Brandweerschool van Oost-Vlaanderen – Indien er een netto-actief overblijft, bestemming van dit netto-actief, overeenkomstig de statuten (4/5-meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden)
  3. Jaarrekening en balans – toestand op 1 november 2015
  4. Verslag van de verificateur
  5. Goedkeuring jaarrekening en balans per 1 november 2015
  6. Beslissingen inzake de vereffening:

a. Indien uit de balans blijkt dat er noch activa noch passiva zijn : sluiten van de vereffening (2/3-meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden)

b. In alle andere gevallen:

            i. Aanstelling van één of meerdere vereffenaars, met in het tweede geval

               beslissen of zij al dan niet als college optreden

            ii. Vaststellen van hun vergoeding

7.   Volmachten tot het verrichten van de formaliteiten inzake neerleggingen en   publicaties

 

Overwegende dat de gemeenteraad de kans krijgt over de agenda van de algemene vergadering een debat te voeren; op grond daarvan zijn standpunt bepaalt en de wijze waarop de vertegenwoordiger dienovereenkomstig handelt op de algemene vergadering van de intercommunale;

 

Besluit:

 

 

met éénparigheid van stemmen

 

 

Artikel 1

 

Akte wordt genomen van de agenda van de buitengewone algemene vergadering van de Provinciale Brandweerschool van dinsdag 17 november 2015.

 

Artikel 2

 

Aan de vertegenwoordiger van de stad in de buitengewone algemene vergadering van de Provinciale Brandweerschool op dinsdag 17 november wordt opdracht gegeven in te stemmen met de diverse punten op de agenda.

 

Artikel 3

 

Afschrift van deze beslissing zal toegestuurd worden aan de Provinciale Brandweerschool, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent.


Contact informatie