EK voetbal 2020

EK voetbal 2020Ninove bouwt EK-voetbaldorp op OCMW-site en is op zoek naar uitbaters!

Deze zomer belooft er eentje vol ‘duivelse’ feestjes te worden. België verschijnt immers als een van de topfavorieten aan de aftrap van het EK Voetbal. Het stadsbestuur laat tijdens de eindronde een voetbaldorp bouwen op de voormalige OCMW-site om daar alle belangrijke wedstrijden op groot scherm aan te bieden.

Het voetbaldorp wordt ingericht van vrijdag 12 juni (openingswedstrijd in Rome) tot en met zondag 12 juli 2020 (finale in Londen). In het voetbaldorp worden alle ‘interessante’ voetbalmatchen, op zijn minst die van de Rode Duivels, op groot scherm uitgezonden; de stad zal geen andere grote schermen op openbaar domein toelaten.

De stad wenst de bouw en de exploitatie van het voetbaldorp met zomerbar uit te besteden aan een lokale partner. Ze lanceert daarom een open oproep naar kandidaat-uitbaters. Geïnteresseerden bezorgen ten laatste op 22 januari 2020 hun kandidatuur ‘uitbating voetbaldorp’ waarin ze uitleggen hoe ze de inrichting en de organisatie van het voetbaldorp wensen aan te pakken en te financieren. Het dossier kan worden ingediend bij de dienst evenementen via evenementen@ninove.be.


Contact informatie