Coronamaatregelen jeugdwerk

Voor +12 jarigen is er geen georganiseerd vrijetijdsaanbod toegestaan.

Jeugdwerk voor -12 jarigen is wel toegelaten (geboortejaar 2008 of later).

  • De activiteiten kunnen georganiseerd worden in groepen van 50 personen (incl. begeleiding).  
  • De kinderen van een groep hoeven geen afstand te houden tot elkaar. Begeleiding beperkt contact met kinderen en de andere begeleiding. Begeleiding draagt steeds een mondmasker, zowel buiten als binnen.
  • Werk zo veel mogelijk met inschrijvingen vooraf.
  • Je kan binnen en buiten activiteiten doen maar gebruik je creativiteit en probeer zoveel mogelijk in openlucht samen te komen. 
  • Uitstappen zijn niet mogelijk. Blijf zoveel mogelijk op je eigen locaties/terreinen en stem af met stad Ninove als je de publieke ruimte gebruikt.

Meer info over de jeugdwerkregels vind je op de webpagina van De Ambrassade.

Coronamaatregelen speel- en sportterreinen

Skate- en omnisportterrein

Deze twee terreinen in het stadspark zijn toegankelijk voor sporters. Op beide terreinen worden maximaal 4 personen toegelaten.

Wil je sporten, steppen, BMX’en of skaten (max. 1 uur), dan moet je verplicht reserveren via ninove.zaalreservatie.be/.

Beide terreinen zijn alle dagen open van 8 uur tot 20 uur. De social distancingregels (1,5 m afstand houden) moeten gerespecteerd worden. Rondhangen op de terreinen, materiaal delen of wedstrijden organiseren is verboden. 

Speeltuinen

Alle speeltuinen in de stad en deelgemeenten zijn open (voor kinderen tot max. 12 jaar). Op de speeltuin in het park geldt de regel dat er maximaal 4 personen tegelijk aanwezig mogen zijn. Volwassenen moeten de social distancingregels respecteren.


Contact informatie