Coronamaatregelen jeugdactiviteiten

Speelpleinwerking Karrot/BMX-kampen/mobiele speelpleinwerking Outer en Okegem

De veiligheidsraad besliste dat speelpleinwerking deze zomer kan doorgaan.

Op 16 juni 2020 om 20 uur starten de inschrijvingen. Alle informatie over de speelpleinwerking en de BMX-kampen lees je hier.

Skate- en omnisportterrein

Deze twee terreinen in het stadspark zijn terug toegankelijk voor sporters. Op beide terreinen worden maximaal zes personen toegelaten. Wil je sporten, steppen, BMX’en of skaten (max. 1 uur), dan moet je verplicht reserveren via https://ninove.zaalreservatie.be/.

Beide terreinen zijn alle dagen open van 8 uur tot 20 uur. De social distancingregels (1,5 m afstand houden) moeten gerespecteerd worden. Rondhangen op de terreinen, materiaal delen of wedstrijden organiseren is verboden. 

Speeltuinen

Alle speeltuinen in de stad en deelgemeenten zijn terug open (voor kinderen tot max. 12 jaar). Op de speeltuin in het park geldt de regel dat er maximaal 20 personen tegelijk aanwezig mogen zijn. Volwassenen moeten de social distancingregels respecteren.

Studeren in Ninove

Je kan dit jaar opnieuw studeren in buurthuis Berdam (Brusselsesteenweg 3, Ninove), met aandacht voor de coronamaatregelen. Daardoor zijn er iets minder plaatsen dan vorig jaar. Elke week kunnen er 40 studenten terecht om te blokken. Vooraf inschrijven is verplicht. We vragen om enkel in te schrijven indien je, om welke reden dan ook, echt nood hebt aan een rustige studeerlocatie. Als de vraag naar studeerruimte heel groot is, zal er gezocht worden naar een tweede locatie en bekeken worden wat haalbaar is.

De inschrijvingen worden elke donderdagavond om 20 uur geopend. Inschrijven kan online.


Contact informatie