Waardebon 25 euro

De stad wil je graag een bemoedigend ruggensteuntje bieden in deze moeilijke coronatijd. Daarom schenken we midden juli elk gezin een waardebon van 25 euro. Deze waardebon kan je besteden bij de deelnemende handels- en horecazaken in Ninove en deelgemeenten.

De bon helpt dus niet enkel jou, maar ook onze lokale economie. Heel wat handelaars en horeca-uitbaters hebben namelijk een zware periode achter de rug en die is (jammer genoeg) nog niet voorbij. Geef hen, samen met ons, een duwtje in de rug!

Richtlijnen voor de burger

Hoe ontvang ik deze waardebon?

Elk gezin ontvangt deze ten laatste donderdag 23 juli 2020 per post. 

Hoe weet ik waar ik met deze bon terechtkan?

Je hebt drie opties:

  • Heb je een smartphone? Download de Ninove app (gratis te downloaden in de App Store of Play Store) en zoek in de navigatiekolom naar “Cadeaubon”. Scan vervolgens de QR-code op de geschenkbon. De deelnemende handels- en horecazaken verschijnen vervolgens op je scherm.
  • Je vindt de deelnemende handels- en horecazaken in de overzichtslijst.
  • Wandel door onze stad en haar deelgemeenten. Op de deelnemende zaken vind je onderstaande sticker, zodat je weet waar je terechtkan:

Sticker deelnemende handelaar geschenkbon € 25
Hoe lang is deze waardebon geldig en hoe ruil ik deze in?

Vanaf 15 juli 2020 heb je 3 maanden de tijd om je waardebon te besteden (dat kan dus tot en met 14 oktober 2020). Inruilen kan via de papieren bon of via de Ninove app indien je je QR-code hebt gescand.

Opgelet! Na 14 oktober 2020 is de bon niet meer geldig en vervalt de waarde!

Ik help graag iemand die het echt nodig heeft, kan dit?

Veel mensen hebben het de afgelopen tijd extra moeilijk gehad. Wil je liever iemand anders helpen in plaats van de bon zelf te spenderen? Dat kan, je kan je bon gewoon doorgeven!

Moet ik mijn bon in één keer spenderen?

Nee, je kan het bedrag in verschillende keren uitgeven.

Ik weet niet meer welk bedrag ik overheb?

Door het scannen van jouw QR-code via de functie 'Cadeaubon' in de Ninove app, kan je je resterend bedrag raadplegen. Ook deelnemende handelaars kunnen dit voor jou checken door het scannen van de code.

Ik heb mijn bon niet ontvangen. Wat nu?

Heb je je bon op donderdagavond 23 juli 2020 niet in je brievenbus ontvangen? Stuur dan een mailtje naar support@cirklo-light.com met de vermelding van je naam en adres. 

Let op! Ben je verhuisd binnen/naar Ninove in juni 2020 en wil je ook de waardebon ontvangen, stuur dan een mailtje naar lokale.economie@ninove.be

Wat is het verschil tussen deze waardebon van 25 euro en de stedelijke geschenkbon?   

De waardebon van 25 euro wordt door de stad geschonken n.a.v. de coronacrisis en is slechts drie maanden geldig zodat de waarde zo snel mogelijk bij onze lokale handelaars terechtkomt! Inwoners ontvingen deze bon met unieke QR-code via brief. Deze bon kan gescand worden in de Ninove app, zo heb je je bon altijd op zak en kan je ook de deelnemende handelaars raadplegen. Deelnemende handelszaken herken je daarnaast aan hun raamsticker, we maakten voor jou hier ook een overzicht

De stedelijke geschenkbon is een cadeaubon die het hele jaar door kan aankopen aan het onthaal in het stadhuis en inruilen bij deelnemende handelaars. Deze bon is twee jaar geldig, heeft geen QR-code maar wel een reliëfstempel én uniek nummer. Deelnemende handelaars herken je aan hun raamsticker of in het overzicht.

Ik heb ook nog een stedelijke geschenkbon, kan ik die nu ook gebruiken?

Uiteraard, deze kun je wel enkel inruilen via afgifte van de bon en bij volgende deelnemende handelaars.

Richtlijnen voor handel en horeca

Hoe je als handelaar kan deelnemen aan deze actie en alle mogelijkheden van de waardebon voor de handelaar, lees je op de pagina's van dienst lokale economie


Contact informatie