Bloemen-, tuin- en biomarkt

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging

Algemene informatie

Wanneer je bent ingeschreven, ontvang je van ons een plannetje met een duidelijke aanduiding van je stand. Twee medewerkers zullen tijdig aanwezig zijn om jouw plaats aan te duiden.

Potgrondactie

Per aankoopschijf van 10 euro ontvangen klanten een bonnetje van de standhouders (iedere standhouder krijgt zijn eigen kleur). Per bonnetje kunnen de klanten aan de stand van de stad een gratis zakje potgrond van 20l verkrijgen. De stad Ninove koopt de potgrond vooraf aan en betaalt ook het grootste deel van de factuur. 

De standhouders betalen gezamenlijk een maximumbedrag van 350 euro. Op basis van het aantal binnengekomen bonnetjes per standhouder worden achteraf facturen naar de standhouders verstuurd. Vorig jaar kwam dit neer op ongeveer 0,35 euro per uitgereikt bonnetje.

Heb je nog vragen?

Dan kan je steeds terecht bij An Van den Berghe, medewerker op de dienst lokale economie via 054 31 33 63 of via lokale.economie@ninove.be

Contactgegevens

Adresgegevens

Benodigdheden

Overdekte standplaats? *
Water en/of elektriciteit nodig? *
Ik ga akkoord met alle voorwaarden door bovenstaande informatie in te vullen. *

Elk jaar organiseert de dienst lokale economie de bloemen-, tuin- en biomarkt. Standhouders bieden een uitgebreid gamma aan van één- en meerjarige bloeiende planten, kruiden, waterplanten, groenten- en fruitplanten en een selectie van bio- en artisanale producten. 

Wil jij standhouder worden op de bloemen-, tuin- en biomarkt? Vul dan snel dit formulier in!