Activiteiten in speelotheek Speelodroom

Omwille van de voorzorgsmaatregelen tegen het Coronavirus gaan de activiteiten in Speelodroom voorlopig niet door. Heb je een vraag? Bel 054 50 50 50 of mail naar speelodroom@sociaalhuisninove.be 

Blijf in contact via de facebookpagina.

 

In Speelodroom gaan er wekelijks activiteiten door die ouders en kinderen samen brengen. Activiteiten in Speelodroom

  • Knutsel- of spelmomenten: de opvoedingsondersteuner biedt activiteiten aan om het samen spelen te bevorderen, bijvoorbeeld knutselen rond een bepaald actueel thema.
  • Opvoedingstools: op regelmatige basis worden activiteiten aangeboden die structuur kunnen brengen in het dagelijks leven van het kind, bijvoorbeeld leuke structuurkaartjes maken voor het slapengaan.

Iedereen kan zich gratis inschrijven met meerdere kinderen uit het eigen gezin via speelodroom@sociaalhuisninove.be of 054 50 50 50. De plaatsen zijn beperkt per activiteit. Om iedereen de kans te geven kan je aan 1 activiteit per maand  deelnemen en kan je maximum 6 maand op voorhand inschrijven. Elke activiteit start om 14 uur. 

Bekijk hieronder het overzicht. Voor de meest recente info, verwijzen we naar de Facebookpagina van Huis van het Kind. De activiteiten kunnen worden aangepast naargelang de noden of vragen van ouders.

 


Contact informatie