ViTrien zoekt tekenaars

24
feb
2017

Maak je schetsboek

ViTrien wil zoveel mogelijk Ninovieters aan het tekenen krijgen. Nu al. Zodat we tijdens het festival het resultaat kunnen tonen. De stad daagt tekenaars, illustratoren, grafische vormgevers en alle mensen die graag tekenen uit om vanaf nu een eigen schets(dag)boek bij te houden. Een klein schetsboek of eentje op A3, grof of glad, een duur exemplaar of een goedkope dummy: het maakt niet uit. Als je je schetsboek maar dagelijks vult met een snelle tekening, een ruwe schets of een puur pareltje. Ga mee de uitdaging aan en teken vanaf vandaag tot de start van ViTrien elke dag in je schetsboek, gewone dagdagelijkse beelden, illustratief of verhalend.

Schetsmomenten

Schetsen hoef je niet altijd in je eentje te doen. Meer nog: schetsen in groep is - zeggen zij die het kunnen weten - nog leuker. Daarom voorzien we in april diverse momenten zoals een schetsontbijt en een tekenmarathon om in groep samen te schetsen en te tekenen. We verzamelen de schets(dag)boeken in de week vóór de start van ViTrien.

Praktisch

Meld je aan als lid van de dRAWschetsgroep via drawninove@gmail.com en begin je eigen schets(dag) boek. Wie zich aanmeldt, wordt uitgenodigd voor de schets- en tekenactiviteiten. Hou ook de facebookpagina van ViTrien in de gaten!

 

Logo ViTrien

 


Contact

Activiteiten zoeken