Ninove middagstad voor Kom op tegen Kanker

19
apr
2017

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1.000 km-weekend. Dan gespen honderden fietsers hun fietshelm vast, klikken ze hun schoenen in hun pedalen en fietsen ze ten voordele van de strijd tegen kanker. En dat vier dagen lang!

Op de parking van WZC Klateringen komt een evenementendorp met allerlei drank- en eetstandjes. 
Er valt heel wat te beleven in en rond het evenementendorp van 11 tot 17 uur.
We proberen de langste erehaag (mét opmeting door een gerechtsdeurwaarder) te vormen tijdens aankomst en vertrek van de renners (tussen 12 en 14 uur). Er zijn optredens van De Coureurs, Zeepbellencompagnie, Cirqumstancia en Cie Baltazar. Op het hoofpodium geven de mannen van Radio Oorwoud het beste van zichzelf. Onze stadsreuzen en 'Den Belleman' zullen ook van de partij zijn, en Sporzacommentator Tom Van den Bulcke praat het geheel aan elkaar.

Schuif mee aan tafel voor een stuk taart en een tas koffie aan de ‘Grootste Kaffeeklasj’. Wij vroegen aan bakkers en burgers uit Ninove om de lekkerste taarten, koekjes en gebakjes te maken en die zullen verkocht worden ten voordele van Kom op tegen Kanker. Breng je eigen leuke koffietas en bordje mee, en wie wil kan zijn tas en bord nadien te koop aanbieden, opbrengst gaat naar Kom op Tegen Kanker. Je kan dus misschien zelfs nog een leuk servies scoren!

logo Kom op tegen Kanker


Contact

Activiteiten zoeken