Lang verblijf niet-EU

Als je, als niet-Europeaan, meer dan 3 maanden in Belgïe wil verblijven moet je de reden van je verblijf doorgeven aan de Belgische ambassade in je herkomstland.

De reden van verblijf kan zijn:

  • werknemer
  • zelfstandige
  • student
  • gezinshereniging

 

Voorwaarden

Naargelang de reden van verblijf moet je aan verschillende voorwaarden voldoen.

Procedure

De verblijfsprocedure die je moet volgen hangt af de reden van verblijf.

Meer info kan je bekomen bij de dienst burgerzaken, loket 3 vreemdelingen of bij de Belgische ambassade in je land van herkomst.


Contact

Activiteiten zoeken